15 februari 2006

Het zijn weer “de jongeren”!


De berichtgeving in de Vlaamse (en Europese) media over de rellen in Frankrijk waren op z’n zachtst gezegd ondermaats in kwaliteit. Maar wat nog erger is, is dat de linkse media stelselmatig spraken van “problemen met jongeren”. Hierbij worden “jongeren” in een kwaad daglicht gesteld bij de andere generaties!

De rellen in Frankrijk waren niet het werk van zomaar “jongeren” maar wel van jonge vreemdelingen. Etnisch Franse jongeren (en in uitbreiding alle autochtone Europese jongeren) werden door de media in een slecht daglicht gesteld door te spreken van “jongeren”. Dit terwijl etnisch Vlaamse en Franse jongeren niks met dergelijke baldadigheden te maken hadden en ze krachtig veroordeelden!

Hetzelfde gebeurt nu opnieuw wanneer de media spreken over de gewelddadige protesten van jonge islamieten tegen de Mohamed-cartoons. Opnieuw worden alle “jongeren” over één kam geschoren terwijl de Vlaamse jongeren er niks mee te maken hebben!

Bij deze vragen we dan ook dat Vlaamse jongeren massaal reageren tegen deze schandelijke praktijken vanwege de media, met de VRT op kop. Politieke correctheid bij de media leidt er toe dat alle jongeren over één kam worden geschoren. Bij de VRT en co. moeten ze opnieuw leren een kat daadwerkelijk een kat te noemen. Als het jonge vreemdelingen zijn die de rellen uitlokken, dan moet dit ook zo gezegd worden!

Geen opmerkingen: