09 februari 2006

Onzinnig Islamgeweld! Moedwillig rellen veroorzaken!


Wat is de wondere wereld van het internet toch mooi? Enkele bloggers hebben iets wonderbaarlijks ontdekt! (Zie De Standaard!) De tekeningen waarover heel de islamwereld zich druk maakt...... zijn reeds in oktober in een Egyptische krant verschenen! Waren er toen relletjes? Neen, mijnheer! Slechts als 'ongelovige zwijnen' ze publiceren is geweld veroorloofd en wordt er niet met den islam gespot! Islamieten mogen dus wel met hunzelf lachen??? En het strafste van al..... ZIJ mogen wel de profeet Mohammed afbeelden! Daar gaat het eigenlijk allemaal om!
En dan te zeggen dat moslims wel met het christendom mogen lachen! Dat wan-theaterstuk van de broers Ben Chika (OLV van Vlaanderen) wordt nog steeds opgevoerd in menig Vlaamse zaal! Waar blijven de relletjes!? Neen, wij werken niet met twee maten en twee gewichten!
Als de islamwereld zich als een niet-achterlijk geloof wil laten profileren moeten ze hiermee als beschaafde mensen kunnen mee omgaan! Zekerlijk als er achteraf blijkt dat ze zelf schuldig zijn aan de reden van protest!
Volg de logica..... Cartoons (niet in lijn met de islam) worden afgedrukt in Denemarken in September! Vier maand later is de moslimgemeenschap van de gehele wereld ontzet daarover?
In Egypte worden ze in oktober in een krant afgedrukt! Toen gebeurde er niets!?
De vraag is: Wat is er veranderd onder moslims sinds oktober?

Geen opmerkingen: