21 april 2006

Inktkoelies en domme "parlementarisieten"…

Werkelijk ON-GE-LO-FE-LIJK wat vandaag, 21 april 2006, is verschenen in ‘Het Laatste Nieuws’! Journalist Jan Feys weet op pagina 17 te melden dat de West-Vlaamse sos Philippe De Coene (maar bij het nakijken blijkbaar ook de Antwerpse liberaal Marinower) aan minister Dewael uitleg hebben gevraagd over VJW en een onbestaande en ook niet geplande activiteit van VJW. Alweer wordt “den Dolf” opgevoerd en wordt gesteld dat VJW hem zou willen herdenken op 30 april, NIKS IS MINDER WAAR! VJW wil helemaal geen Hitler-herdenking organiseren maar wel een activiteit in het teken van het solidarisme naar aanleiding van 1 mei. Wat zou het regime nog zijn zonder hun geliefde "reductio ad Hitlerum"? Tegenstanders die men niet met argumenten kan overtuigen, tracht men dan maar via muilkorfwetten en valse beschuldigingen te bestrijden.

Voorts staat in het artikel (of wat daar moet voor doorgaan) dat VJW van plan was een bijeenkomst te organiseren op 30 april in Lichtervelde. Alweer fout. Er stond op de affiche: “regio Lichtervelde”! Die regio kan vrij ruim geïnterpreteerd worden…

Het is in elk geval leuk om te lezen hoe de dienaars van het parlementarisme en de ordediensten van het systeem o.l.v. Dewael zo bezorgd zijn om het doen en laten van VJW. We staan op een lijst van –hou u vast beste lezer- “gevaarlijke organisaties”! Nou moe! Dat zou er nog aan ontbreken, we verkeren op dat lijstje allicht in leuk gezelschap… De Sureté d’Etat volgt ons doen en laten. Tja, wij hebben dan ook geen leden die Erdal heten of al moordend mp-3 spelers stelen van jongeren in treinstations. De belgische democratuur is weer eens op z’n best! En wij worden door Feys in zijn artikel dan voor “extremistisch” uitgekreten. Tja…

In feite is het triest en grappig tegelijk. De politiek-correcte media verzint een leugen over VJW, gaat die naderhand zelf geloven en laat hem een eigen leven leiden, waarna ook politici op die kar springen.

Rebelse Vlaamse jongeren, sluit aan bij VJW! Tegen het systeem dat jongerenwerkloosheid uitlokt, voor een solidaristische, solidaire gemeenschap! Tegen het gewelddadige multiculturalisme, voor de bescherming van de eigen identiteit en de diversiteit! Rebelleer mee tegen het systeem op een radicale maar verstandige wijze, kom bij de VJW!

1 opmerking:

Volker zei

Zo mag ik het horen!

VJW, doe zo verder!

Voor een vernieuwing van sociale waarden voor en door het volk van Vlaanderen....

Houzee!