23 juni 2006

Di Rupo niet welkom in Kortrijk

Op donderdag 22 juni vond de Hogeschool West-Vlaanderen (dep. Hiepso) in Kortrijk het nodig om de Waalse PS-maffiabaas Elio Di Rupo de titel van erebachelor toe te kennen! Militanten van NSV, VJW, KVHV-Gent, Voorpost en TAK voerden actie tegen deze toekenning. Dat uitgerekend de prijs in het teken staat van een goede communicatie is opmerkelijk, Di Rupo ontvangt een erebachelor in Communicatie- management "voor zijn maatschappelijke verdiensten op het vlak van communicatie en de bijzondere invulling van de relatie met de burger in de politieke praktijk." Pure kolder, ware het niet dat ze het bij het Hiepso nog menen ook (omdat ze Waalse studentjes willen aantrekken in Kortrijk).

Di Rupo houdt een tirannieke greep op de Waalse, Brusselse en Vlaamse politiek, hij is hoegenaamd niet populair bij de Vlamingen. Er komt steeds meer kritiek op het beleid van de PS dat in Wallonië en Brussel compleet vastgeroest zit en enkel kan verderbestaan mits miljardendiefstal van Vlaams geld. De systeemknecht Di Rupo is een symbool voor politiek opportunisme, een reactionair sociaal-economisch beleid en een nepotistische machtsverdeling die corruptie in de hand werkt. Zijn partij verzeilt van het ene schandaal in het andere. Di Rupo is dus helemaal niet getalenteerd of vernieuwend!3 opmerkingen:

Björn Roose zei

Bedankt om Voorpost (niet) te vermelden, hè. Heb daar per slot van rekening maar een uur of zo aan jullie spandoek gestaan :-)

VJW zei

Bij deze is de vergetelheid aangepast!

;-)

Björn Roose zei

Bedankt hoor :-)