21 november 2006

Aankondiging! NSV! 6-stedentocht


De NSV! is vandaag in alle zes universiteitssteden en in alle Vlaamse provincies vertegenwoordigd. Een historisch gegeven is onze 30-jarige geschiedenis.

Om onze aanwezigheid te benadrukken organiseert NSV! een bijzondere actie op 8 december. Met een bus wordt halte gehouden in alle Vlaamse universiteiten (Antwerpen, Hasselt, Brussel, Gent, Leuven en Kortrijk) om onze boodschap voor een onafhankelijk Vlaanderen en een sterk Europa te verkondigen. Deze 6-stedentocht “NSV! Ronde van Vlaanderen” moet het sluitstuk zijn van een bijzonder geslaagd 1ste deel van het academiejaar.

Concreet:
Wat: 6-Stedentocht "NSV! Ronde van Vlaanderen"
Organisatie: NSV!-Nationaal i.s.m. alle NSV!-afdelingen
Kostprijs: Gratis incl. maaltijden (’s avonds spaghetti)
Afspraak: 7u45, Ossenmarkt, Antwerpen (slaapplaats kan worden voorzien)
Einde: 20u, VNJ-heem Antwerpen, Linkeroever

Wanneer men wil deelnemen, maar niet zo vroeg in Antwerpen kan zijn, gelieve de plaatselijke senior te raadplegen voor de doortocht in uw stad

Na de actie is er tijd voor ontspanning. Vanaf 21u30 organiseren we een “30 jaar NSV!-fuif” in het VNJ-Antwerpen heem, Charles de Costerlaan, Linkeroever. Inkom gratis voor actievoerders. Studenten 4 EUR en Oud-studenten 6 EUR. Ook alle niet-actievoerders, oud-studenten en sympathisanten van harte welkom!

Semper Fidelis!

Gert Gillis
Senior Seniorum NSV!
GSM: 0477/939723

Geen opmerkingen: