28 december 2006

Steunt de PVDA het nationalisme?

We moeten ook iets zeggen over de dodelijke zwakheden van de Parti du Peuple pour la Reconstruction et le Démocratie (deze PPRD is de partij van Kabila). Aan het hoofd van de PPRD zien we een ideologische en politieke leegte. Veel kaders zijn meer in postjes en in geld geïnteresseerd dan in de NATIONALISTISCHE ideologie.

Aan het woord is geen extreemrechts militant maar de stichter van de belgische PVDA, kameraad Ludo Martens en wat doet die mijnheer? Juist ja, kritiek geven op de partij van Kabila. En niet zo maar om het even welke kritiek, neen kameraad Kabila word verweten dat zijn partij en zijn kaders de nationalistische ideologie aan hun zwarte laarzen lappen.

En dat zijn dan de heren en dames die in ons eigen land elke nationalistische militant bestempelen als extreemrechtse knecht van het grootkapitaal. Wij wisten het al lang dat de zogenaamde progressieven en marxisten graag een leugentje vertellen om het bestaande systeem te steunen tegen Nationalistische Solidaristen. En deze bovenstaande uitspraak is er nog maar eens de bevestiging van.

De marxisten en andere linkse activisten hebben met de belgische staat een soort godsvrede afgesloten. In ruil voor hun aanvallen op echte nationaal-revolutionaire krachten mogen zij ongestoord verder spelen met hun multiraciale stratego. En als ze de belgische staat helpen verdedigen, en dus hier resoluut elke nationalistische reflex helpen onderdrukken, dan mogen hun partijen en bewegingen rustig verder antifascist spelen. Daarom zijn ook al die linkse bewegingen pro-belgisch. De partij van kameraad Martens is zelf unionistisch en wil nationale kieskringen invoeren.

Alleen bij hun zwarte broeders in Afrika en elders roepen ze op om de nationalistische strijd te voeren. Daar is de nationale strijd plots het aangewezen middel voor de bevrijding en vooruitgang van de volkeren. Maar als trouwe belgische knechten willen ze van deze volksbevrijding in eigen land niets weten. Voor het eigen volk geen bevrijding.

En het linkse eigen volk dat is hiermee bewezen, bestaat uit de belgische kaste en die kaste bestaat, zoals we weten, uit het kruim van het belgische grootkapitaal en zijne koninklijke hoogheden.

Dus voor ons nationaal-revolutionaire activisten is er maar één taak in 2007: het verder zetten van de ontmaskering van de belgische constructie en zijn linkse handlangers.

Geen opmerkingen: