14 januari 2007

Vlaams Belang wil nieuwe Vlamingen rekruteren

Op de nieuwjaarsreceptie van het VB werd door Bruno Valkeniers gepleit voor het openzetten van de partij voor nieuwe Vlamingen die de kernideeën van onze samenleving aanvaarden. Hij vond verder dat de partij meer stijl en intellect moest aantrekken, en blijkbaar gaat onze Bruno er van uit dat intellect niet meer te vinden is bij autochtone kameraden. Toch zouden we kameraad Valkeniers willen wijzen op het feit dat sommige mensen vanwege hun geloofsachtergrond moeilijk vriendschap zullen kunnen sluiten met de autochtone Belangers. Om hem en andere Belangers te overtuigen van dit feit, geven we een citaat uit de Koran mee. Het is tenslotte altijd nuttig als je een verruimingsoperatie plant, dat je tenminste weet hoe andere culturen tegen u aankijken!

Gij zult geen vriendschap sluiten met ongelovigen. Vriendschap zorgt voor genegenheid, geestelijke aantrekkingskracht en meer begrip voor de moraal en de levenswijze van de ongelovige, en dit terwijl de denkbeelden van ongelovigen in strijd zijn met de Sharia. Die denkbeelden van de ongelovigen zijn er op gericht om ons te beroven van onze onafhankelijkheid en ons overwicht, met het doel ons (moslims) te overwinnen.
Het is integendeel de Islam die overwint!
Het is de Islam die zich niet laat overwinnen!


Wij wensen het Vlaams Belang veel succes met hun opendeurpolitiek.

2 opmerkingen:

tpartijpolitiekerke ! zei

Ach ja, moeten we die uitspraken van Valkeniers serieus nemen ???
Personnlijk denk ik van niet tenslotte is partijpolitiek enkel show verkopen en zever vertellen.
Verkoopspraatjes zeg maar, de massa voor je karretje spannen, enkel de macht veroveren is van belang, op welke manier is van weinig of geen tel.

Waarschijnlijk is het een goede zaak als het VB een vooraadje "alibi-Alibaba's" aanlegt, tenslotte zullen de politiek-correcten vroeg of laat wel afkomen met quota's voor deze groepen op de kieslijsten.

... zei

Dat citaat verklaart wel onze situatie in Europa nu.
Had de Europeaan nu eens geen genegenheid, geestelijke aantrekkingskracht en geen begrip getoont voor de moraal en de levenswijze van de gelovige...
Het ging er beter uitgezien hebben.