08 mei 2007

Sarkozy, rechts van haar "beste" zijde...

Nicolas Sarkozy werd middels het systeem van de liberaal-democratuur verkozen tot president van Frankrijk. Sarkozy, van Hongaars-joodse afkomst, was kandidaat voor de Franse rechterzijde in een typische systeem-"keuze": links-internationalistisch-socialistisch tegen rechts-internationalistisch-ultraliberaal, beiden leiden de facto tot hetzelfde beleid.

Met VJW kunnen we enkel betreuren dat Sarkozy verkozen werd! Net zoals onze Franse vrienden 'les identitaires' menen wij dat elke identitair-nationalistische denkende persoon in Frankrijk in feite geen keuze had en dus beter niet ging stemmen! Heel wat Vlaamse rechtse nationalisten lijken een sympathie te vertonen voor Sarko! Laat men zich hier vangen aan zijn leugenachtig discours over de aanpak het "racaille" van de Franse voorsteden?

Sarko was bijvoorbeeld ook de man die een regularisatie van de illegalen in Frankrijk vooropstelde. Sarko is voorstander van ultra-liberale recepten in de economie, die zoals we weten tot nog meer globalisering, uitbuiting en armoede leiden. Sarkozy weigerde zijn legerdienst in Frankrijk te vervullen, maar ging die wel in zijn "vaderland" Israël doen! Voorwaar een nationalistisch voorbeeld! De echtgenote van onze goede ouwe Sarkozy vertelde in een interview vlak voor de verkiezingen dat “ze fier is geen enkele druppel Frans bloed in haar aderen te hebben”.

Met Sarkozy komt geen ommekeer, geen vernieuwing! Er komen wel meer vreemdelingen, meer privatiseringen, meer armoede, meer pro-Amerikaanse standpunten,... Kortom, Sarkozy als de vertegenwoordiger van "rechts" haar fraaiste zijde...

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat is de bron van de bewering dat sarko in Israel z'n legerdienst vervuld heeft?

Anoniem zei

Bedoelen jullie niet z'n naaste medewerker, Arno Klarsfeld, zoals op altermedia te lezen staat?