17 juni 2007

Zonder liberaal straat!

Op 10 juni 2007, dag van de bolletjeskermis der "democraten", kregen twee van de drie liberale lijsten een oververdiende electorale uppercut. Het links-liberale Spirit werd van de kaart geveegd en de centrum-liberale OpenVLD werd een flinke nederlaag toegebracht. De rechts-liberale Lijst Dedecker behaalde daarentegen een overwinning waardoor de liberale onkruidplant verder kan woekeren. Laat uw afkeer blijken van het liberaal gespuis op internetfora en gebruik de "zonder liberaal straat" als afbeelding op de internetfora. Toon de liberale extremisten dat ze ongewenst zijn!
Liberalisme is een misdadige ideologie, verantwoordelijk voor:
* multiculturalisme
* uitbuiting van werknemers
* toenemende armoede en ontmanteling van de sociale zekerheid
* materialistisch egoïsme
* sociale destintegratie
* verdwijning van de volkscultuur en gemeenschapszin
* globalisering
Strijd met ons, nieuw-solidaristen, tegen het oubollige liberalisme en haar uitwassen! Sluit aan bij VJW!

3 opmerkingen:

Vomit zei

Ongelooflijk kort door de bocht, die liberalenhaat.

Liberalisme is de natuurlijke staat van mensen die het beu zijn naar de pijpen te moeten dansen van een (groep) andere mensen. Het is geen misdaad om vrij te willen zijn!

Liberalisme is dus precies de tegenpool van het communisme (socialisme), waar de dictatuur (staat) wel eventjes bepaalt hoe mensen zich moeten gedragen, en wat en hoeveel ze mogen bezitten. Ik neem aan dat VJW geen socialisten zijn?

Dat het liberalisme tot de genoemde excessen kan leiden is correct. Maar het liberalisme is niet aan de macht. Het socialisme is precies verantwoordelijk voor wat er mis gaat in deze samenleving. Op haar mei-68 conto (en dat was geen liberale revolutie!) is alvast

* multiculturalisme
* materialistisch egoïsme
* sociale desintegratie
* verdwijning van de volkscultuur en gemeenschapszin
* globalisering

te rekenen. En wat uitbuiting van werknemers betreft: wie buit er meest uit? De werkgever die om een paar procentjes loon meer of minder hele stakingen moet trotseren, of de (niet-liberale) overheid die 50% van de bezittingen van de burgers afroomt?

Vergis je aub niet van vijand: het liberalisme is met haar vrijheidszin een potentiele bondgenoot, en het doet pijn telkens hier die kortzichtige liberalenhaat te moeten lezen. Een nationaal-liberalisme (liberalisme minus open grenzen) is precies wat wij nodig hebben.

VJW'er zei

Beste Vomit,

Het liberalisme is wat ons betreft één van de hoofdvijanden van elk volk dat haar identiteit wenst te behouden en van elke menselijke gemeenschap die sociale wantoestanden niet in haar rangen duldt. Aan het verouderde Koude oorlogs-gezever van de liberaal-kapitalisten (rechts, de "goeien") tegen de communisten (links, de "slechten") doen wij niet mee. wij leven immers al in de 21ste eeuw. In deze tijd is er nog slechts 1 dominante modernistische ideologie, namelijk het liberalisme, en zij richt in de wereld ware ravages aan. Het marxisme is -gelukkig- dood, neomarxisten hebben wel nog hun culturele macht.

U bent fout wanneer u beweert dat Mei-'68 niet lioberaal is geweest. Dit was op en top liberaal. liberalisme is overigens links (voor wie nog gelooft in die etiketjes), gelet op de resultaten van het wereldwijde liberalisme en kapitalisme.

Belastingen zijn noodzakelijk om voorzieningen voor de volksgemeenschap te bekostigen. Over de bestemming van de gelden kan gediscussieerd worden. Gelet op de massale fiscale fraude zijn ondernemers in vele gevallen ook dieven, een taboe ter politieke rechterzijde die zo graag om harde aanpak van criminaliteit roept.

Voor ons kunnen nationaal-liberalen nooit een bondgenoot zijn, het zijn politieke vijanden die met hand en tand moeten bestreden worden.

Wat leesvoer:
http://roepstem.net/manifest.html#1.3

Anoniem zei

This blog is great! Keep up the good work. Free Flanders!