08 september 2007

Aankondiging! Eerste Meeting van het NSABent u iemand die walgt van het cynisme en de geldzucht dat de huidige politieke partijen drijft? Wilt u de huidige politieke klasse vervangen door een Nationaal-Democratische volksmacht? Bent u bereid om te strijden tegen het afbreken en vernietigen van onze Vlaamse welvaartstaat? Bent u klaar om weerwerk te bieden aan de heersende Belgische machtskaste die onze bevolking steeds maar weer wil beroven van haar welvaart? Wilt u zich inzetten om in het post-Belgische tijdperk de sociale en identitaire strijd op de voorgrond te plaatsen? Bent u iemand die zich wil verzetten tegen amerikanisering en globalisering? Bent u iemand die beseft dat massale immigratie georganiseerd en gestimuleerd wordt door het internationale grootkapitaal? Wijst u integratie af en pleit u voor een identitaire samenleving? Weet u dat de strijd tegen een bepaald geloof (de islam) een tactisch manoeuvre is van het zionisme en zijn Amerikaanse beschermheren? Wilt u niet meegesleurd worden in een imperialistische machtstrijd die Europa wordt opgedrongen om zo Amerikaanse en zionistische belangen te dienen en die uiteindelijk Europa zal meesleuren in een wereldwijd conflict? Bent u van mening dat Vlaanderen en Europa eigen bondgenoten moeten zoeken, en dat we die makkelijker op ons eigen Europees continent kunnen vinden dan in de westerse overzeese gebieden? Wilt u terug volledige vrijheid van spreken en vrijheid van organisatie? Kortom, bent u de Belgische en liberalistische dictatuur beu?

Dan is het NSA iets voor u! Kom naar de eerste meeting georganiseerd door het Nieuw-Solidaristisch Alternatief! Kom naar de meeting waarop u antwoorden krijgt!Het NSA is een koepel van verschillende organisaties die vanaf nu zullen samenwerken. Er zullen verschillende sprekers zijn die uit de samenwerkende organisaties komen en die het thema zullen toelichten. Zij zullen oproepen om een nieuw politiek activisme op te starten. Een moderne en hedendaagse invulling van het militante politieke activisme is de doelstelling!

Als u zich aangesproken voelt, kom dan zaterdag 13 oktober 2007 naar de Kapellestraat 18 te Hamme om 20u.

1 opmerking:

Anoniem zei

VJW,

Het is duidelijk dat jarenlang van militantisme voor het VB voor niets zijn geweest. Wat vroeger sympathie was en later omsloeg in onverschilligheid is nu afkeer geworden. Ik walg inderdaad van dat parlementaire gedoe.

Het is duidelijk dat revolutionaire ideeën niet binnen een parlement verwezenlijkt kunnen worden. Alleen het status quo kan men binnen een parlement verdedigen, met name het liberale systeem en al haar uitwassen.

Ik hoef deze analyse voor u niet verder te maken. De vraag is eerder wat er nu moet gebeuren ? Ik was aangenaam verrast te lezen over jullie initiatief. Hoe zal dit concreet worden uitgebouwd ?

Volgens mij is deelname aan verkiezingen een noodzakelijk kwaad om een degelijk politiek activisme op poten te zetten. Maar een partij in de traditionele zin van het woord is uit den boze. Is het Duitse NPD geen voorbeeld voor onze strijd ?


(nog veel succes met jullie organisatie ! Mijn steun hebben jullie tenvolle.)


hartelijke groet